Varför PVC

 

 

Varför PVC-fönster?

 

 

Det smarta fönstervalet faller på PVC-fönster. En tålig yta som minimerar underhållet samtidigt som det låga u-värdet sparar energi.

I Sverige har vi på senare år tagit till oss det nya materialet medan man i Europa länge använt detta material som det nästintill totalt dominerande utförandet för fönster.

 

PVC-fönster – fördelarna är så många.

 

De främsta skälen till att köpa PVC-fönster är att de är underhållsfria, de isolerar mycket bra, kan göras i kundunika mått och levereras efter väldigt korta leveranstider.

 

Underhållsfria PVC-fönster

 

Våra fönster och dörrar behöver ingen skrapning och målning för att hålla sig vackra och med fin lyster. Vi rekommenderar att ytan torkas av från smuts med ljummet vatten och såpa. Detta arbete kan underlättas genom att efter montage och första avtorkningen stryka på ytan med ett vax. Detta ger en otroligt stark yta som stöter bort luftens och nederbördens smuts. Så otroligt enkelt.

 

Många oroar sig felaktigt över att PVC-fönster ska gulna eller spricka. Så är det verkligen inte. Plasten är långt mycket bättre än så. Fönsterkarmens formstabilitet och ytans hållbarhet är något alldeles speciellt och ger dig tid över till annat än att underhålla ditt hus.

 

Våra fönster innehåller inget organiskt material och kan därför inte skadas av regn och rusk utan bara fortsätter vara vackra hindrar dessutom värmen från att vandra ut.

 

Fönstrets goda isolerförmåga

 

Fönstrets utformning ger väldigt bra isolerande egenskaper.

Fönsterkarmen är uppbyggd med hålrum eftersom det är luften i cellerna som ger den goda isolerande funktionen. De tunna väggarna som innesluter luften ger minsta möjliga värmetransport från husets insida till utsidan. Värmen stannar där den ska vara – inomhus.

 

Låga priser med MMBS AB

 

Vi på MMBS AB levererar Fönster med bra priser.

 

Hur kommer det sig att vi kan leverera till så fantastiska priser?

Det beror på att Vi importerar direkt från tilverkaren som har också egen logistic

Fönstret produceras med det fönstrets unika mått utan att behöva lagerhålla karm och glas som passar i standardstorlekar.

 

Snabba leveranstider på PVC-fönster

 

Rationell produktion och välplanerad logistik möjliggör att vi kan leverera fönster med kundunika mått på 2-3 veckor.

 

 

Service och kunskap hos MMBS AB

 

Det är inte var dag man som privatperson köper fönster och vi vet att du behöver vår kunskap och erfarenhet antingen du köper kontaktar oss via telefon eller mail.

 

Välkommen till oss för råd eller tips.

Tveka aldrig att fråga Oss

 

 

 

 

 

Michal Brykner

Momika Brykner

Monikas och Miksels Bygg i Strömsbruk

KONTAKTA OSS

BANK

Kontakt Person

 

Mikael 076-801-96-09

e-mail:

 

mikael@mmbs.se

 

Vi på MMBS specialiserar

oss på att erbjuda energieffektiva, underhållsfria och billiga PVC-fönster av hög kvalitet.

 

 

Hos oss kan ni köpa måttbeställda fönster enligt era önskemål och behov. Vi erbjuder även prisvärda altandörrar, skjutdörrar, runda fönster och halvmånefönster.

 

Källbacksvägen 12

 

820 72 Strömsbruk