Skjutdörrar HS

Skjutdörrar HS

Skjutdörrar HS är vår premiummodell när det gäller skjutdörrspartier, för dig som vill ha det absolut bästa. Denna modell har en mycket vacker design, med dold mekanism som inte behöver justeras. Tack vare den djupa karmen (200 mm) och den stabila mekanismen är det möjligt att tillverka Skjutdörrar Lyx i betydligt större partier än vår budgetvariant. Vi kan tillverka upp till 6 meter breda partier.

 

 

Skjutdörrar HS de levereras med en låg tröskel som kan sänkas ned en bit i golvet på insidan, vilket ser bra ut samtidigt som det underlättar för rörelsehindrade personer.

 

 

Skjutdörren är lätt att hantera även i stora partier, tack vare särskilda rullkullager placerade i nedre delen av dörrbladet. När dörren dras igen blockeras den automatiskt och ingen ytterligare säkerhetsåtgärd behövs.

 

 

 

Priserna nedan gäller Skjutdörrar HS med vit karm, handtag på in och uttsida laminerat säkerhetsglas på båda sidor i 3 - glaskassett. Ena sidan är en skjutbar dörr och den andra sidan är fast. Färgad utsida kostar 10% extra.

 

 

 

Priserna inkluderar moms. De angivna måtten är bara exempelmått.

 

 

 

Funktionen ”lyft-glid” betyder att när handtaget vrids om för att öppna partiet så lyfts dörrbågen upp från tröskeln och kan rulla på tröskeln till öppet läge. Detta medför att tröskeln kan sänkas ner i bjälklaget eller grunden för att få minimalt uppstickande tröskel i förhållande till invändigt golv. Även tröskeln är utförd med en förstyvning av aluminium och beklädd med PVC för bästa funktion och livslängd och med brutna köldbryggor för god isolering.

Michal Brykner

Momika Brykner

Monikas och Miksels Bygg i Strömsbruk

KONTAKTA OSS

BANK

Kontakt Person

 

Mikael 076-801-96-09

e-mail:

 

mikael@mmbs.se

 

Vi på MMBS specialiserar

oss på att erbjuda energieffektiva, underhållsfria och billiga PVC-fönster av hög kvalitet.

 

 

Hos oss kan ni köpa måttbeställda fönster enligt era önskemål och behov. Vi erbjuder även prisvärda altandörrar, skjutdörrar, runda fönster och halvmånefönster.

 

Källbacksvägen 12

 

820 72 Strömsbruk